Utolsó kommentek

  • SadRedBucket: Na, ez jol meg lett mondva. Mostmar jobb egy kicsit? :-) (2014.09.01. 21:38) Fogamzás
  • zriff: Most néztem meg a blogodat , jó és szókimondó. (2014.06.03. 11:55) A feminizmus foga fehérje
  • Huffnágel Pista: True story! (2014.06.03. 01:44) A feminizmus foga fehérje
  • Go Jóska: @hunter065: Azt az edzőnőt elítélni ugyanolyan helytelen, mint a hasonló helyzetű férfiak tömegeit... (2014.03.23. 11:59) Pedofília 2.
  • hunter065: @Go Jóska: Erröl is nyilatkozhatnának a hölgyek. www.kiskegyed.hu/blog/zuhanyriado-blog/samantha-s... (2014.03.21. 21:13) Pedofília 2.
  • Utolsó 20

Pedofília

2014.03.17. 10:54 | SzentPéter | 5 komment

Pedofilt fogtak a feministák, azok a csupa jóindulat angyalkák, akik kizárólag egyenlő jogokat akarnak a nőknek, azon kívül semmit.

Illetve akarják még cenzúrázni a Magyar Narancsot, és saját fasiszta ideológiájuk szerinti átnevelőtáborba küldeni a szerkesztőit, mert narancsszem észre merte venni, és meg merte írni!, hogy egyes filmekben viszonylag fiatal lányok színészkednek erotikus szerepekben.

És persze akarják még kollektíve mocskolni a férfiakat aljas hazugságokkal.

Szegény szellemi alultápláltak nem értik, hogy a Lolita-jelenségről cikket írni nem pedofília, ahogyan egy horrorfilmeket listázó iromány sem jelenti, hogy az írója sorozatgyilkos. Az újságíró újságot ír, olykor olyan témákról, amit a csökkent értelmi kapacitású emberek nem tudnak megfelelően kezelni.

De kezdjük az elején. Egy pedofil a szexuálisan még ki nem fejlődött gyermekeket találja szexuálisan vonzónak. Tehát nem a kitett csöcsű miniszoknyás prosti-imitátorokat a sulidiszkóban, és nem a copfos pornószínésznőket diáklányos térdzokniban. A lányok esetében a szexuális éretlenséget a kifejlett mell és a nőies csípő-fenék hiányáról lehet észrevenni. Ez nem teljesen életkorhoz kötött dolog: van aki 12 évesen kezd érni, van aki 14. És van aki még ezeknél is korábban vagy később.

Emellett nem árt észben tartani, hogy a törvényeink szerint egy fiatalkorú legálisan létesíthet szexuális kapcsolatot 12 éves kor fölötti partnerrel, egy felnőtt ember pedig teljesen legálisan szexelhet 14 éves kor fölötti partnerrel.

Akkor mi a baj a narancs cikkel? Semmi. Többségében 14-18 közötti színésznőkről szól, akik erotikus töltetű filmszerepeket játszottak. Ilyen filmet forgatni és nézni teljesen legális, a szexuálisan érett fiatal nők kellemes látványnak minősítése pedig nem pedofília. De még ha az is lenne, akkor tulajdonképpen mi van?

A pedofília egy betegség, ami az embereket elborzasztja és felháborítja, de önmagában nem a világvége. Elmagyarázom azt is, hogy miért.

Béla szexmániás. Éjjel-nappal dugni akar, mindent ami él és mozog. Börtönbe kell ezért zárni? Na már miért kéne??? Személyes joga annyira kívánni a szexet, amennyire a hormonjai jónak érzik.

És mi van, ha Józsi történetesen gyerekeket kíván? Ugyanaz. Amíg nem nyúl senkihez, addig senkinek semmi köze hozzá, hogy az ő szexuális betegsége milyen lelki terheket okoz neki. A baj a nemi erőszakkal van, ami a pedofíliától független.

szexuális vágy = no problem

szexuális vágy + nemi erőszak = büncselekmény

pedofil vágy = no problem

pedofil vágy + nemi erőszak = gyermekmolesztálás = bűncselekmény

Amíg Józsi csak vágyik valamire, de nem erőszakoskodik senkivel, addig nem követett el semmit, és mindenki eltakarodhat a bús picsába a pedofilok iránti gyűlölködést szító kampányaival. A társadalom számára sokkal előnyösebb, ha egy pedofil az illegális vágyait kiéli magányosan, filmes vagy képi segédlettel, és nem fojtogatja egészen addig, amíg az kontrollálhatatlanul kirobban. Inkább nézzen a szerencsétlen fiatal színésznőket, gőzleeresztésképpen, mint hogy elvegyünk tőle minden pótcselekvési lehetőséget, és valami kétségbeesett baromságba hajszoljuk. Az arab öngyilkos merénylők példáján láthatjuk, hogy mire képes az elfojtott szexualitás, és kurvanagy hiba lenne a maréknyi pedofilból ilyen két lábon járó bombát csinálni.

Mi történik, ha emberek olvassák narancsszem cikkét? Semmi. Aki nem pedofil, az sem a filmektől, sem a lolilistától nem fog azzá változni.

És mi van, ha két tucat pedofil is olvassa narancsot, ötleteket merítve belőle ahhoz, hogy milyen filmeket töltsön le a netről legközelebb? Szintén semmi. Urambocsá, a következő hetekben Scarlett Johanssonra vagy Sophie Marceaura fogják verni a blattot, otthon, bezárt szobában, monitorra meredve.

Árt ez a színésznőknek? A hírnevükből élnek, ezen lettek gazdagok.

Akkor mégis kinek árt?

Valamiféle elképzelt pedo-áldozatoknak, akiket biztos a narancsszem cikkén felbuzdult nemi erőszakolók hadai fogják kerülgetni. És ekkor kerül elő a príma feminista adat a kalapból: az EU szerint minden öt kislányból hetet tepernek le gaz férfiak, naponta háromszor.

A feministák nem férfigyűlölők, csak azt terjesztik, hogy minden férfi pedofil nemi erőszakoló állat. Világos.

Talán újat mondok egyeseknek, de nem minden férfi pedofil. Sőt. Marhára kevesen vannak. Kb. ugyanannyian, mint nekrofilok, vagyis azok, akik hullákkal akarnak szexelni. Nem telne ki belőlük egy jó kis Budapest parádé. Olyan pedofil, aki nem riad vissza gyerekek megerőszakolásától, talán egy van a millióból. Az is sok, persze, de nem teszi szükségessé azt a kretén petíciózást, amivel a feministák a Magyar Narancsot támadták.

Nálunk eddig nem volt hagyománya a férfimocskoló pedohisztinek, de úgy tűnik minden jónak vége szakad egyszer. Valahogy szét kell verni a társadalmat, de azok a kurva emberek folyton ellenállnak. Éket kell verni ember és ember, férfi és nő, felnőtt és gyerek, apa és lánya közé. Eddig nem kerestük minden férfiban a pedofilt, de majd ezután! Hívjunk rendőrt minden egyes alkalommal, ha férfit látunk gyerekkel, vagy gyerekek közelében. Elvégre a feministák csak azt akarják, hogy egyenlő jogaink legyenek, semmi mást.

Címkék: feminista nemkerteles

A bejegyzés trackback címe:

https://kertelesnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr705865688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alter_Ego 2014.03.18. 07:48:10

Kedves Szerző! Arra kérünk, hogy járulj hozzá, hogy írásodat a Férfihang.hu portálon is közölhessük! - Sőt szeretnénk a lap állandó szerzői között tudni téged, ha erre te is látsz lehetőséget. Hozzájárulásod esetén kérjük regisztrálj a lapon (és itt tudass velünk) egy felhasználói nevet, amely alatt írásaid megjelenhetnek. Köszönettel a Férfihang.hu szerkesztői.

2014.03.19. 07:34:46

Az a baj, hogy nem csupán a feministák keverik a "pedofilizmus" és az "efebolizmus" fogalmát, hanem azok az antifeministák is, akik az efebofil Simone de Beauvoirt lepedofilizzák. Sok emberre ráférne egy kis felvilágosítás a témáról. Sajnos azt kell mondanom, feministákra és antifeministákra egyaránt.

Alter_Ego 2014.03.19. 14:12:09

@Ahasverus: Simone de Beauvoir aláírt egy petíciót, amelyben a beleegyezési korhatár teljes eltörlését kezdeményezték. Következésképpen meggyőződéses híve volt a pedofíliának, a mindennemű korhatártól függetlenül a gyermekekkel folytatott szexnek. Tehát valójában kijár neki a pedofil jelző, annak ellenére is, hogy csak a tinédzser lányokkal folytatott, "efebofil" kapcsolatairól tudnak konkrétan az életrajzírói.

SzentPéter 2014.03.19. 15:09:20

Az efebofíliában nem hiszek. A pedofília fogalmának azért van értelme, mert a szexuális érés két oldalára tesz két kategóriát. Ha egy felnőtt férfi ráizgul egy 17 éves cicababára, az nem valami külön névvel illethető betegség, hanem teljesen természetes reakció. A 17 és a 25 éves nő között nincs olyan kategóriakülönbség, mint a 17 és a 9 éves között.
süti beállítások módosítása