Utolsó kommentek

  • SadRedBucket: Na, ez jol meg lett mondva. Mostmar jobb egy kicsit? :-) (2014.09.01. 21:38) Fogamzás
  • zriff: Most néztem meg a blogodat , jó és szókimondó. (2014.06.03. 11:55) A feminizmus foga fehérje
  • Huffnágel Pista: True story! (2014.06.03. 01:44) A feminizmus foga fehérje
  • Go Jóska: @hunter065: Azt az edzőnőt elítélni ugyanolyan helytelen, mint a hasonló helyzetű férfiak tömegeit... (2014.03.23. 11:59) Pedofília 2.
  • hunter065: @Go Jóska: Erröl is nyilatkozhatnának a hölgyek. www.kiskegyed.hu/blog/zuhanyriado-blog/samantha-s... (2014.03.21. 21:13) Pedofília 2.
  • Utolsó 20

A feminizmus foga fehérje

2014.06.02. 17:51 | SzentPéter | 2 komment

Tiszta bolondokháza van a feminista mozgalom tájékán. Valószínűleg a vesztüket érzik, ezért marnak, mint a veszett kutyák. Vagy nyerésben érzik magukat, és ez bátorította fel őket. Sosem lehet tudni. De a kis eszük maradékát is sutba dobták, az biztos.

Először is ott van a Rodgers-ügy. Ezzel kapcsolatban a teljes nyilvánosság előtt hazudoznak össze-vissza. Eddig legalább a látszatra próbáltak ügyelni, de már ezzel sem törődnek. Szó sincs egyenjogúságról, meg nemes célokról, csak az van, hogy a férfijogi aktivistákat el kell taposni bármilyen eszközzel. Tényleg nem válogatnak. A teljes sajtót telehazudták, de ha ez nem lett volna elég, petíciót írták a Fehér ház honlapjára, hogy a férfijogi mozgalmat nyilvánítsák terrorszervezetté. Miért? Mert érvelni nem tudnak, és ez egyre kínosabb. Jó lenne az ellenfeleket valahogyan elhallgattatni, és miért ne nyúlnának a gestapóhoz? Az a biztos, ha nem kell vitázni a másikkal, csak befogjuk a száját és nyertünk. A náci gondolkodás mintapéldája.

Az meg aztán teljesen magától értetődik, hogy nemcsak bojkottálják az AVFM közelgő férfijogi konferenciáját, de bombatámadásokkal, gyilkosságokkal és mindenféle erőszakkal fenyegetőznek teljesen nyíltan. Ki lehetne erőszakosabb és életellenesebb ezeknél az ártatlan báránykáknál, akik csak meg akarják védeni a nőket?

De ez még csak a politika. Pénz van benne és presztízs, érthető hát, hogy úgy küzdenek érte, mint a sakálok. Mármint annyi eleganciával. Nade hogy eközben némelyikük ilyen cikket ír: Kedves Férfiak, fogjátok be a kurva pofátokat, az már tényleg nem semmi. Ehhez már nem elég a hatalomvágy, ehhez konkrétan egy trogloditának kell lenni. Meghaladja a fantáziámat, hogy mi játszódik le egy olyan nő elméjében, aki cikket címez a férfiakhoz azzal, hogy a problémáik szart se érdekelnek, kitörölhetik velük a seggüket, mert egyedül a feminista hazugságok számítanak. Tudjuk, minden nőt naponta erőszakolnak meg, akin nincs sapka azt ütik, akin van azt rúgják. Meg az összes többi baromság, amiből a cikkben felsorol párat. Szóval mivel minden férfi Elliot Rodger, és titokban nőmészárlásra készül, minden férfi fogja be a mocskos pofáját. Még azok is, akik egyébként feministák - ez külön ki van hangsúlyozva. Ha feminista férfi vagy, és szíven üt, hogy téged is ugyanúgy gyűlölünk, mint minden más férfit, akkor befoghatod a kurva pofádat. Ez a feminizmus üzenete.

Köszönjük, Emese.

Elmentek ti a femináci anyátokba a hazugságaitokkal és a fenyegetéseitekkel. Ennyire tisztelitek ti a férfiakat, ennyit érdekel benneteket az egyenjogúság. Mi a francot vártok a férfiaktól ilyen körülmények között? Ki az a kretén, aki egy ilyen verbális sugárbanhányásra azzal reagál, hogy jé, tényleg, ezek a feministák csak jót akarnak mindenkinek, rögvest csatlakozom is hozzájuk?

A Nőkertben eközben még ott tartanak, hogy a fizetetlen anyaság a női test kizsákmányolása, de ez már alig mozgatja meg a geiger-müller számlálót. Egy normális világban persze ez is kiverné a biztosítékot, de hol van már a normális világ? Ezek szimplán csak selejtes agyú hazaiak, sehol sincsenek a nemzetközi mezőnyhöz képest. Nekünk az jut, hogy a kurválkodás meg az anyaság ugyanaz a patriarchális nőelnyomás - bezzeg az USA-ban már nem kertelnek ilyen hülyeségekkel, kussba van téve a férfinem és kész.

De legalább félre lehet dobni a prospektusokat, amikben még egyenlőségről volt szó, meg arról, hogy a feminizmus a férfiaknak is jó lesz. Kimutatták a foguk fehérjét, és az bizony ritka rondán pudvás. A feminizmus belülről rohad, menthetetlenül és visszavonhatatlanul.

Címkék: feminista nemkerteles

A bejegyzés trackback címe:

https://kertelesnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr716260125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zriff 2014.06.03. 11:55:38

Most néztem meg a blogodat , jó és szókimondó.
süti beállítások módosítása