Utolsó kommentek

  • SadRedBucket: Na, ez jol meg lett mondva. Mostmar jobb egy kicsit? :-) (2014.09.01. 21:38) Fogamzás
  • zriff: Most néztem meg a blogodat , jó és szókimondó. (2014.06.03. 11:55) A feminizmus foga fehérje
  • Huffnágel Pista: True story! (2014.06.03. 01:44) A feminizmus foga fehérje
  • Go Jóska: @hunter065: Azt az edzőnőt elítélni ugyanolyan helytelen, mint a hasonló helyzetű férfiak tömegeit... (2014.03.23. 11:59) Pedofília 2.
  • hunter065: @Go Jóska: Erröl is nyilatkozhatnának a hölgyek. www.kiskegyed.hu/blog/zuhanyriado-blog/samantha-s... (2014.03.21. 21:13) Pedofília 2.
  • Utolsó 20

Fogamzás

2014.03.19. 14:59 | SzentPéter | 1 komment

Orvosi adatok alapján 40 éves kor körül vagy után teherbe esni és gyereket szülni nem csak nehéz, de egészségügyi kockázatokkal jár. A gyereknek és az anyának is. Aki akar gyereket, de a saját szórakozása miatt 35 utánra halasztja, az egy fogyatékos kretén. És ezen a szupcsi női magazinok sem változtatnak, meg a feministák sem, akik el akarják hitetni a nőkkel, hogy 100 évesen is lehet még szülni.

Ha valaki karriert akar építeni, és csak aztán családot, az alapvetően kétféle út közül választhat: vagy visszavonul harmincvalahány évesen és átmegy háziasszonyba, vagy a marhafontos karrier közepébe rondít egy 3-8 éves kihagyást. (Aki nem marad otthon a gyerekkel legalább ovis koráig, az nem való anyának.)

Első esetben fölösleges a karrierrel baszni a rezet. Már egyetemre se kéne járni olyannak, aki kevesebb időt tölt munkában, mint amennyit a felsőoktatásban. Kész pazarlás. Normális karrierről pedig a második esetben sem beszélhetünk, mert mire a nő bejátssza magát egy ígéretes pozícióba, ahonnan felemelkedhetne a vezetők körébe, addigra jön a gyerek és konyec filma. Mikor évekkel később visszatér, már féltucat idegen beelőzte a pozícióharcban. Mire újra a zsírosbödön közelébe verekedné magát, már az ötvenhez közelít, ami az internáci multivilágban egy halálos ítélet.

A hagyományos út még mindig nyitva áll a nők előtt. Persze a beszáradt női menedzsermagazinok lekezelően beszélnek róla. Manapság a józan ész totál divatjamúlt, nem tudtad? A paraszti ésszel foglalkozzanak a parasztok, érted. A trendi nő nem hisz a valóságban. Egy nő bármikor szülhet, csak akarnia kell! Egy kis mojo, moxy, girl power vagy mi a tököm, és minden sikerül, hiszen vége már a gonosz férfiak nőelnyomásának. Bulizz bátran, neked az jár, aztán csettints a hercegnek, hogy jöjjön a fehér lóval, mikor kiöregedtél, megcsúnyultál, belefáradtál az egyéjszakákba, unod a melót és beüt az anyai ösztön.

Szülsz majd 35 után, amikor a hamvas kis popsidnak már úgyis mindegy. Ami azt jelenti, hogy a megvezetett libák 35 körül kezdenek apát keresni a gyerekhez. És meglepődnek, hogy a szemét patriarchák nem tolonganak a megtiszteltetésért. A tetves pasik kiforgatják szegény nőket a jogos járandóságukból! Hol az a kurva herceg, vagy legalább a ló... Minden a férfiak hibája, tönkreteszik a nők életét!

Aki 35 körül kezd férjet keresni, az isteni szerencsével 37 körül már talál is egyet, és mehet a próbálkozás teherbe esni. Az már nem gyermekáldás, hanem teher. A jó kis feszültséglevezető szex helyett pont az jelenti a stresszforrást. A herceg meglett (igaz, hogy monakói trónbitorló helyett irodakoptató valahol csepelen), de hol van már az a kurva gyerek???

Jöhet a klinikákra járás a mesterséges megtermékenyítésért, ami majdnem akkora élvezet, mint egy jó dugás, csak sajnos kicsit többe kerül. Nem csak a kezelések árában, de megőszült hajszálakban is.

És hatalmas siker, bombaszenzáció, 40 éves korára sikerül kipréselni egy kölyköt! Ráment egy vagyon, meg 6-8 év a szülők életéből a folytonos idegbaj miatt... De legalább meglett a trófea. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy ha 10 évvel hamarabb születik, akkor mennyire lenne életerősebb, egészségesebb, intelligensebb, csak hogy pár tényezőt említsek. Olyan, amilyen. A lényeg, hogy egykeként el lehet kényeztetni, mert hogy testvére már nem lesz, az kurvaélet.

Íme a felvilágosult XXI. század. Sikerült szakítani a maradi, barbár szokásokkal. A nő ne akkor szüljön, amikor testileg-lelkileg a legalkalmasabb rá, hanem 15-20 évvel később. Az első a karrier! Ami amúgy szart se ér. A boldogság képesség kérdése, és akinek a gyerekszülés egészen a kapuzárásig csak a bulizást akadályozó katasztrófa, azt valószínűleg nem teszi boldoggá egy nagyobb ház vagy drágább kocsi sem. Hiszen a harc örök: a szomszédé nagyobb, drágább, úgyhogy ma sincs szex, csak fejfájáscsillapító. A korbács nem hálószobai játékszer, hanem a karrierhez mellékelt motiváló eszköz.

Melyik lehet a nagyobb boldogság? Felnevelni 2-3 gyereket épen, egészségesen, működő családban, és aztán szétnézni, hogy a nőnek mihez van kedve a hátralévő produktív éveiben... Vagy fiatalon beesni a munka korántsem pillecukor világába, élvezni a testi-lelki darálót egy évtizedig, aztán a következőt végigparázni, hogy mikor jön már a férj/gyerek?

Ugyan, micsoda hülye kérdés. Egy nő nem attól lesz boldog, ha boldog, hanem ha annyira trendi, hogy azzal lefőzheti a többi ribancot. Státuszharc ez, kérem szépen, amiben a kései gyermekvállalás tömegpusztító fegyver. Fiatalon csak lúzerek szülnek. Nyertes az a nő, aki a negyedik iksz kapujában talál egy gazdag balekot arra, hogy rendszeresen hordja termékenységi kezelésekre.

Címkék: feminista nemkerteles

A bejegyzés trackback címe:

https://kertelesnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr175869632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SadRedBucket 2014.09.01. 21:38:01

Na, ez jol meg lett mondva. Mostmar jobb egy kicsit? :-)
süti beállítások módosítása